„Kijk", zegt Wink Martindale tegen Herman. „die lan Storm van MUZIEK EXPRES is overal tegelijk!"

Tijdens hun verblijf in Hollywood maakten Herman's Hermits opnamen voor de MGM-film „When The Boys Meet The Girls", waarin Connie Francis en Harve Presnell de hoofdrollen spellen en ook Sam The Sham And The Pharaohs, Louis Armstrong e.a. optreden. Paul Anka heeft afgezien van zijn medewerking aan deze rolprent. Foto: Connie Francis verwelkomt Herman op het MGM-Stuidioterrein.

Toen M.E.'s redakteur in Hollywood, Jan Storm, eind juni voor de mikrofoon van „Veronica's Teenager Musiek Expres" een eksklusief interview had met Herman, had hij er ook geen vermoeden van, dat Henry VIII daarin zo'n belangr ke rol sou gaan spelen. Natuurl k weten we alemaal, dat Hendrik de Achtste lichamel k geen deel meer uitmaakt van ons aards samenz n, maar z n naamgenoot - een zacht en mollig poesje - doet dat wel. Het zat zo; twee Amerikaanse bewonderaarsters van Herman en van zifn enorme hit „I'm Henry VIII, I Am" hadden een jong poesje. Om hun bewondering te tonen noemden Cece en haar zusje Cheryl het poesje Henry VIII en gaven het t dens de radio-opname van Jan Storm aan Herman. Maar, omdat poesjes niet zomaar in Engeland mogen worden geimporteerd, zou het dier b  de terrugkomst van Herman's Hermits in Engeland acht weken in quarantaine moeten. Om het poesje deze moel ke t d te besparen, gaf Herman t dens hetzelfde interview het beestje weer aan een ander meisje, Pam Walkup. Maar dat was niet erg naar de zin van Cece en dat werd natuurl k opgemerkt door onze M.E.-man, die nu eenmaal ˇveral is en die diles siet! Dus sorgde Jan Storm dat de „pussycat" weer b  de eerste eigenaressen terugkwam. En zo had dit avontuur van Herman - dank z  M.E. - weer een happy end! En inmiddels doet Herman het met z n Hermits in Engeland nˇg een beetje beter dan „I'm Henry VIII I Am" met „Just A Little Bit Better", dat ook alweer een hit is geworden.

Cece Spensley (linksonder) en haar zusje Cheryl (rechtsboven) met twee boezemvriendinnen (Kathy Hogan, linksboven, en Carol Robinson, rechtsonder), poseran dolgelukkig voor onze kamera.

Zelfs voor de mikrofoon van „Veronica's Teenager Muziek Expres" wilde Henry VIII niet van Hermans schouder wijken!

 

Herman en Henry VIII waren al meteen goede vrienden.

Ten aanschouwe van honderden jeugdige inwoners van Hollywood probeert Herman Henry VIII lets voor M.E.'s mikrofoon te laten miauwen . . .Om Henry VIII de acht ellendige quarantaine-weken te besparan, schonk Herman op zijn beurt het dier san Pam Walkup.


„Als goede Brit ben ik toch niet in de wieg gelegd om cowboy te worden", vindt Herman. Wij geven hem geen ongelijk!

 


„Een kontrakt voor een nieuwe film?" - peinzend besluit Herman een verlokkelijke aanbieding nog even in beraad te houden.


Na al die opwinding over Henry VIII, smaakt een frisse dronk Herman dubbel zo goed!


Previous | Misc. Foreign Mag Index