Herman is geen kluizenaar maar desondanks 'n hermit!

Herman's Hermits zijn bij ons nooit helemaal 'in' geweest. Maar daarin begint nu verandering te komen want deze Engelse groep gaat ook hier meer bekendheid krijgen. Nu is het wel gelukkig, dat Herman en zijn kluizenaars totaal geen haast hebben, want Herman is aan zijn 17de levensjaar bezig en hij heeft dus nog heel wat jaartjes showbusiness voor de boeg. Tóch hebben Herman's Hermits in Engeland en in Amerika hun naam goed hoog gehouden. Hun 'Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter' stond zelfs lang als no. 1 van de Amerikaanse Top-100. En - na hun bizonder imposante trip door de States - is daar ook hun 'Wonderful World' een topper aan het worden, zoals het dat ook in Engeland is. Het belooft dus voor Herman inderdaad een 'Wonderful World' te worden!

1. Hier lijkt het of Herman de naam van zijn groep eer wil aandoen: zijn deweldige trui omhult hem als een monnikspij. En dat doet toch wel aan een kluizenaar denken?

2. Kijk, nú neemt Herman een loopje met zijn fijne slobbertrui! Al heeft dit kledingstuk nu 125 gulden gekost, zó lijkt het meer op een gordijn. Wat moet de dochter van Mrs. Brown daar nu wel van zeggen?

  Als een koekkoeksjong, dat uit zijn ei kruipt, blikt Herman in die prachtige veelbelovende wereld: 'Wonderful World'!
Previous | Misc. Foreign Mag Index